Voor Verbruggen Palletizing Solutions mogen wij diverse onderdelen voor hun palletiseermachines realiseren. Dit gaat om onderdelen van machines voor niet vormvaste verpakkingen, zoals voor uien en aardappels of voor bijvoorbeeld stapelmachines.

Een aantal jaar geleden zijn we in contact gekomen met Verbruggen Palletizing Solutions. Sindsdien hebben we verschillende opdrachten succesvol afgrond, wat heeft geresulteerd in een sterke relatie waarin we gezamenlijk werken aan het verbeteren van de kwaliteit en maakbaarheid van de onderdelen.

Ivo Petersen (Strategisch inkoper bij Verbruggen) geeft aan: “De contacten zijn altijd zeer prettig met zowel verkoop, werkvoorbereiding als de planning. Korte lijnen, snel schakelen en duidelijke communicatie, we weten wat we kunnen verwachten.”

Over Verbruggen Palletizing Solutions 

”Verbruggen Palletizing Solutions ontwerpt en vervaardigt geautomatiseerde palletiseermachines voor het stapelen van diverse niet-vormvaste verpakte goederen, zoals aardappels, uien, wortels, rijst, openhaardhout, potgrond, diervoeding, noten, en zaden. Onze machines stapelen deze zakken efficiënt op pallets van verschillende formaten. Naast palletiseermachines voor zakken, ontwikkelen we ook systemen voor het stapelen van dozen, hoewel onze voornaamste expertise in het verwerken van zakgoed ligt.

Nadat de goederen gestapeld zijn, kunnen de pallets optioneel worden voorzien van wikkelfolie of netten met behulp van onze eigen palletwikkelaar.

Verbruggen opereert wereldwijd, en onze machines worden verkocht en geïnstalleerd over de hele wereld. Onze productiefaciliteit is gevestigd in Emmeloord, Nederland, en we hebben een tweede vestiging in de Verenigde Staten om de Amerikaanse markt te bedienen.”

Meer informatie over Verbruggen Palletizing Solutions