Met de productie van hoogwaardige maatwerk onderdelen en constructies ontzorgen we maakbedrijven (OEM) en zijn we jouw partner in productie. Onze specialismen zijn staal, RVS en aluminium samenstellingen. Met ons team van 75 collega’s gaan we elke dag voor het beste resultaat. Dit doen we met passie voor techniek en vakmanschap.  

Historie

Onze geschiedenis gaat terug naar de jaren ’60, toen het bedrijf begon onder de naam Lely Industries. In een deel van onze panden zijn jarenlang onderdelen voor hooibouwmachines gemaakt. In de jaren ‘90 werd deze naam omgedoopt tot Polder Staalproducties B.V. Sind 2016 is het eigendom en de leiding bij Harmen Tolsma en Auke Sjoerd Tolsma. Polder Staalproducties heeft in de jaren een transitie doorgemaakt van het seriematig produceren van lassamenstelligen tot een modern productiebedrijf voor enkelstuks- en klein serieproductie van metalen onderdelen en lassamenstellingen. Grotere series worden ook nog steeds geproduceerd. Veelal op lasrobots. Polder Staalproducties zet al ruim 25 jaar lasrobots in.

Omdat de producten die we maken steeds diverser, complexer en nauwkeurger worden gebruiken we intussen 3D meetapparatuur en zetten we volop in op het automatiseren van bewerkingen en processen.

Van engineering tot assemblage 

Bij Polder Staalproducties denken we in (technische) oplossingen. We nemen niet alleen (deel)processen uit handen, maar fungeren als verlengstuk voor jouw maakbedrijf. Van engineering tot assemblage. Samen gaan we voor het beste resultaat.

Polder Staalproducties metaalbewerking en lasbedrijf