Dagelijks werken wij bij Polder Staalproducties voor een breed scala aan opdrachtgevers, variërend van kleine projecten tot het realiseren van complete (half)fabricaten. In elk project dat we aanpakken, is het leveren van goede kwaliteit onze hoogste prioriteit.

3D scannen 
Om precieze en nauwkeurige metingen te verkrijgen van metalen onderdelen en componenten, maken we gebruik van 3D-scanners. Deze meetmethode stelt ons in staat om zelfs de meest complexe details van een object nauwkeurig vast te leggen, wat belangrijk is voor het creëren van gedetailleerde ontwerpen en het optimaliseren van onze productieprocessen.

Meten is weten
3D-scanners spelen ook een cruciale rol in het opstellen van onze meetrapporten. Door miljoenen datapunten te verzamelen, creëert de scanner een gedetailleerde
pointcloud van het object. Deze puntenwolk vormt de basis voor uiterst nauwkeurige meetrapporten. Deze methode is niet alleen accurater dan traditionele meettechnieken, maar ook efficiënter, waardoor tijd en kosten worden bespaard en onze productieprocessen worden versneld.

Total Quality Management
Bij Polder Staalproducties werken we aan de hand van de Total Quality Management methode. Dit betekent dat kwaliteit geen subonderdeel is, maar aan de grondslag ligt van alles wat we doen. Met ons hele team en met betrokken partnerbedrijven zijn we constant bezig met het opsporen, verminderen en voorkomen van fabricagefouten. Zo gaan we gaan ervoor om het elke dag weer een stukje beter te doen.

Samenvattend, kwaliteitsborging staat bij ons op de voorgrond – het is onze absolute topprioriteit. Dit bereiken we niet alleen door de inzet van geavanceerde technologieën zoals 3D- scanning, maar ook door samen constant aan te sturen op verbetering. Ons streven is om elke dag weer een stap vooruit te zetten.  

We zijn graag het verlengstuk van jouw maakbedrijf. Wil je met in ons contact komen? Vul het contactformulier in, of stuur een e-mail naar info@polderstaal.nl.