Bij Polder Staalproducties denken we in (technische) oplossingen. Van engineering tot assemblage. Samen gaan we voor het beste resultaat. Dit doen we met een team van 75 collega’s. Vandaag zetten we collega Timo van der Waarden in de spotlight.

Stel jezelf even kort voor:

Mijn naam is Timo, ik ben 40 jaar, verloofd, wonend in Lelystad en ik ben nu zo’n 10 jaar werkzaam voor Polder Staalproducties.

Wat voor werkzaamheden doe je?

Mijn functie is constructiebankwerker/ lasser en daarnaast geef ik leiding aan een team van 3 collega’s. Als constructiebankwerker breng ik het materiaal volgens tekening nauwkeurig bij elkaar. Ik bewaak de kwaliteit door metingen uit te voeren en zorg ervoor dat elk product voldoet aan de standaarden. Als lasser zet ik mallen in elkaar op de werktafel. Soms zijn onderdelen al voorgelast met behulp van robotlassen. Het is eigenlijk een grote puzzel die ik maak, waarbij meten en kwaliteitsbewaking belangrijk zijn. Als teamleider coach ik mijn team en ben ik het aanspreekpunt. Elke ochtend hebben we een dagstart waarin we de taken verdelen en prioriteiten bespreken.

Al met al een hele afwisselende functie dus. Ik werk aan hele diverse producten, zoals hefarmen voor containers en rekken voor aanhangers.

Wat ik het leukst vind aan mijn werk? “Samenwerken, variatie en de doorgroeimogelijkheden.”

Toekomst

Voor de toekomst wil ik zeker verder doorgroeien. Ik weet nog niet precies welke kant op, maar de mogelijkheden zijn er. Het mooie aan Polder Staalproducties is dat er wordt gekeken naar toekomst en vernieuwingen doorgevoerd worden. Er zijn veel groeimogelijkheden en ik denk dat ik daar wel een goed voorbeeld van ben.

Heb jij interesse in werken bij Polder Staalproducties?

Vacatures