In 2017 zijn we begonnen met lasersnijden en sinds 2019 beschikken we over twee lasersnijmachines en vier kantbanken. Met focus op kwaliteit snijden en zetten we onderdelen voor onze klanten. We hebben onze machines slim geautomatiseerd en werken met ervaren vakmensen. We doen dit in enkel stuks en kleine series tot ook grotere aantallen. Door ons platenmagazijn kunnen we 24/7 onbemand lasersnijden.

Snel en eenvoudig

Om onze klanten sneller en makkelijker te kunnen helpen werken we sinds 2022 met een zelfbedieningsportaal. In het portaal kunnen klanten zelf hun bestanden uploaden. Dit kan in dxf, dwg, jt, ncl, step en stp. Het portaal komt met de benodigde bewerkingen en een offerte voor de onderdelen. Daarna kan de offerte met één klik worden besteld.

Efficiënte Productie, concurrerende prijzen

Dankzij onze kleine overhead en flexibele organisatie zijn we in staat om efficiënt te produceren tegen concurrerende prijzen.  Wil jij proberen hoe het bestelportaal in zijn werk gaat? Vul het formulier op de website in, en wij zullen zorgen voor een account en een persoonlijke introductie.

Contactformulier